Go to Top

Vejledning – Negle

Vejledning – Negle

For at forbedre dine egne negle samt forøge holdbarheden på det opbyggede materiale, er her nogle gode råd du bør følge:

Det opbyggede materiale er ikke helt færdig med at “sætte sig” når du går fra neglestudiet. Det kan tage op til 2 døgn for det er gennemhærdet og i den tid er negle sårbare overfor stød og slag. Du bør derfor investere i en SOLAR NEGLEOLIE som du skal smøre neglene ind i 4 gange i dag og 4 gange i morgen. SOLAR NEGLEOLIE vil virke stødabsorberende og øge hærdningsprocessen, så materialet hærder på 1 døgn istedet for 2 døgn.

SOLAR NEGLEOLIE bør herefter bruges mindst 2 gange dagligt for at holde materialet og naturneglen smidig og fleksibel, således at begge dele kan give efter ved stød og slag uden at gå i stykker. En negl kan dog skades ved for hårdt et slag.

For at undgå udtørring af material og naturnegl, bør du bruge handsker ved rengøring, opvask og håndvask af tøj. Bruger du ikke handsker ved kontakt med sæber og rengøringsmidler, skal du massere SOLAR NEGLE OLIE ind i negle bagefter.

Børst med en blød neglebørste under neglene hver dag. Du må aldrig bruge spidse genstande under neglene, hverken metal, træ eller plastik.

Brug den af os anbefalede neglelakfjerner. Bruger du en forkert lakfjerner med olie og/eller acetone kan materialet løsne sig og det kan koste dig en balancering før tiden og i værste fald et nyt sæt negle. Vi anbefaler vores eget
mærke der er nøje afstemt til vores neglesystem.
Den er uden olie og uden acetone.

Hvis du ofte knækker negle ER DE FOR LANGE. Afkort dine negle regelmæssigt med en 2-sidet afkortningsfil. Du må ikke bruge en negleklipper eller saks. Kun en fil.

Brug aldrig neglene som værktøj. Brug en kniv til at åbne papkasser med, siderne af fingrene til at åbne bildøre osv.

BEMÆRK: Opstår der problemer med dine negle skal du straks komme ind på klinikken således vi har en mulighed for at rette problemet så det ikke bliver større. Venter du for længe, kan det blive for sent at gøre noget. Det kan dog ske, at du kan knække en negl ved stød og slag. Der tages forbehold for, at den naturlige negl derved kan tage skade.

AFTAGNING AF NEGL/NEGLE HJEMME (gælder ikke gelenegle) Aftagningstid: 1 negl ca. 20-30 min. 10 negle på samme tid ca. 45 min. Du skal bruge følgende:

  • 1 flaske ren acetone (grøn flaske)
  • 1 lille glasskål
  • 1 stor glasskål
  • 1 håndklæde
  • Varmt vand fra hanen
  1. Læg acetoneflasken og de 2 glasskåle i varmt vand i 5-10 min.
  2. Tør den lille skål af og hæld acetone i. Sæt den i den store skål og hæld varmt vand fra hanen i den store skål omkring den lille skål. Der må ikke komme vand i den lille skål.
  3. Anbring skålene på håndklædet og dyp den/de negle du skal have af i acetonen. Læg håndklædet omkring hånden. Det holder på varmen og forhindrer dampe.
  4. Neglene holdes i acetonen i ca. 3 x 15 min. Neglene tages op efter 15 min. og det opløste lag tørres af med papir. Dyp neglene igen 1 til 2 gange mere til der ikke længere sidder materiale tilbage.
  5. Efter aftagning vaskes neglene grundigt med vand og sæbe. Neglene files til, poleres og der masseres SOLAR NEGLEOLIE godt ned i neglen. Dette gælder dog ikke gelenegle. Gelenegle skal files af.