Go to Top

neglebehandlinger

Neglebehandlinger

punkt Franske Negle

– Ca. 1 time 15 min til 1 time 30 min. Franske negle er opbyggede negle med en fransk hvid negletip.

Først forberedes naturneglen. Herefter forlænges naturneglen med en fransk hvid negletip. Tippen klippes i den ønskede længe og files i form.
Så støbes en akrylforstærkning hen over både tip og naturnegl. Overfladen files og oliepoleres. Fransk negle med hvid tip findes kun i en hvid farve.  Neglene kan efterbehandles med en Back fill inden for 3 uger.
De holder 3-5 uger uden Back Fill og 5-8 uger med Back Fill.

Franske negle med hvid tip kan kombineres med håndbehandling, lakering, dekorering m.m. Skal bestilles separat.

punkt Forstærkning

Ca. 1—1½ time. Akrylforstærkning lægges på naturnegle der i forvejen har lidt længde. Forstærkningen kan også bruges til at udjævne ru, rillede, revnede og bulede negle. Naturneglen forberedes. Herefter støbes der akryl hen over hele neglen. Forstærkningen files til og oliepoleres. Behandlingen kan laves med klar akryl, med fransk hvid neglespids i flere forskellige hvide nuancer med dybe smilelinier eller med farvet og glimmer akryl.

Forstærkning kan efterbehandles med back fill inden for 3 uger. Den holder ca. 3-5 uger uden Back fill og 5-8 uger med Back fill. Forstærkningen kan også skiftes ved hver eller hver anden behandling. Holdbarhed her vil være ca. 4-5 uger. Behandlingen kan kombineres med håndbehandling, lakering og dekorering.

punkt Designernegle

Ca. 1½ time. Designernegle er tipper der er dekoreret på forhånd. Findes i ca. 100 forskellige designs. Naturneglen forberedes. Naturneglen forlænges med Designertippen, afkortes og files i form. Akrylforstærkning støbes hen over tip og naturnegl. Neglene files til og oliepoleres.

Designernegle kan efterbehandles med Backfill indenfor 3 uger. Holdbarhed uden Back fill ca. 3-5 uger. Med Back fill ca. 5-8 uger. Designernegle kan kombineres med sten og perler, glimmerakryl samt håndbehandling.

punkt Opbyggede negle

Ca. 1½ – 2 timer. Opbyggede negle kan til forskel fra Selskabsnegle og Designernegle laves mere præcise og i flere udgaver. De kan laves både i helt naturligt look, med fransk hvid neglespids i flere nuancer, med farvet spidser, med glimmerakryl samt med sten og perler. Derudover kan neglelejet kunstigt forlænges hvis der er kort. Opbyggede negle er et større arbejde både uddannelses– og håndværksmæssigt.

Neglen forberedes. Akrylforlængelsen  støbes på skabelon enten med klar akryl eller med evt. hvid eller farvet akryl i spidserne. Overfladen files jævn og oliepoleres.

Neglene kan efterbehandles både med Back fill og med balancerning. Det anbefales at der fortages back fill hver anden gang og balancering hver anden gang indtil naturneglen er vokset med ud. Derefter kan der evt. lægges en forstærkning på naturneglen for en tid. Opbyggede negle kan kombineres med håndbehandlinger, lakering, sten og perler m.m.

punkt Efterbehandlinger

Back fill: Ca. 45 min. Back fill betyder at der laves en opfyldning ved det stykke der er vokset ud ved neglebåndet. Ved en Back fill skal materialet slutte til i kanterne og må ikke have løft i siderne. Derfor er det kun muligt at lave Back fill indenfor de første 2-3 uger.

Balancering:
Ca. 1 t 15 min. – 1 t 45 min. Balancering betyder at sætte materialet i balance igen.

Den ekstra forstærkning der er lagt med akryl i stresspunktet på neglen har flyttes sig med ud og der er kommet udvoksning ved neglebåndet med evt. løft. Akrylforstærkningen files tynd, løst materiale files væk og der støbes ny forstærkning over hele neglen. Ved farvet eller fransk hvid neglespids vil smilelinien blive flyttet tilbage på negle igen.

Det er forskelligt med hvilket interval neglene skal balanceres. Det afhænger af om neglene har været stærkt nedbidte, hvor hurtigt neglene vokser og om neglene får Back fill hver anden gang. Kontrol, Back fill og balancering kan kombineres med håndbehandling, lakering, sten og perler m.m. Ekstra tidsbestilling nødvendig.

punkt Shellac

Her vil du være i stand til at læse om vores negle behandling shellac. Hold dig venligst opdateret på siden, mere information kommer senere.

punkt Lakering

Vi lakerer kun negle i forbindelse med en neglebehandling. Dette for at sikre den bedst mulige holdbarhed og det flotteste resultat.

Du kan enten vælge at få lakeret med en farvet lak eller få lakeret med fransk hvid neglespids. Vi har et stort udvalg i farvede lakke og du har også mulighed for at vælge imellem flere forskellige hvide lakke ved fransk hvid neglespids.

Prøv også at få lagt en eller flere sten/perler ned i den våde lak.

punkt Nail Art

I Neglestudiet kan du få dekoreret en eller flere negle. Vi har et bredt udvalg af sten, glimmer, perler m.m

punkt Manicure/Håndbehandling

Vi har flere forskellige behandlinger og du kan læse mere om den enkelte behandling ved at klikke her

Negle Århus
Shellac Arhus