Go to Top

Events

Events/nyheder

Ansigtsbehandlinger

Nu kan Neglestudiet efter mange forespørgsler tilbyder ansigtsbehandlinger med vores high end Anti-age serie Ageloc fra Nuskin.

Nuskin er et børsnoteret firma som blev startet i 1983. Nuskin har en 5A1 reating hos Dun & Bradstreet som betyder at firmaet er gældfri.

Nuskin er et selskab baseret på videnskab. De har 75+ fuldtidsansatte forskere og samarbejder med 150 forskere ved 25 af de bedste universiteter i verden . Dette sikre en meget høj kvalitet samt integritet. I 2011 opkøbte Nuskin LifeGen Tecnologies for dermed at have eneretten til 30 års genforskning i ældning af vores celler. Det er ud fra denne forskning at Nuskin udvikler enestående anti-aging produkter.

Du har også mulighed for at købe Nuskin`s Anti-Aging produkter via vores webshop: www.bluepartner.nsproducts.com .Her har du mulighed for både at handle som kunde til almindelig pris eller blive oprettet som distributør og dermed handle til indkøbspris. Der er ikke noget mindstekrav for indkøb som distributør.

Ønsker du at vide mere om Nuskin`s forretningsmulighed kan du undersøge firmaet på www.bluepartner.nsopportunity.com eller kontakte mig for en forretningspræsentation på 20450795 eller info@neglestudiet.dk